Hoekbank slaapbank Jerom

Bent u op zoek naar een strakke hoekbank die ook als slaapbank gebruikt kan worden? Dit model kan gemakkelijk uitgeklapt worden tot twee persoons slaapbank. De bank heeft een grote opbergruimte onder het bankgedeelte met open einde (zie foto). Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld bedlakens in op te ruimen. De hoofdsteunen zijn verstelbaar, waardoor u deze in uw eigen gewenste stand kunt zetten. Bent u op zoek naar een heerlijke bank met veel opties? Kom dan langs in onze winkel om deze uit te testen! Het showroommodel staat nu te koop voor een scherpe prijs!

Nu voor maar €1295,-

Relaxfauteuil Cognac

Bent u op zoek naar een mooie relaxfauteuil met 2 motoren? De relaxfauteuil Cognac in onze winkel beschikt over 2 motoren en beschikt over lederen bekleding. Met het paneel aan de zijkant kunt u de voetenbank en de rugleuning elektrisch verstellen. Door de 2 motoren kunt u deze gelijktijdig verstellen. Heeft u interesse in dit model? Kom dan langs in onze winkel in Nunspeet!

  • Beschikt over 2 elektrische motoren;
  • Uitgevoerd met lederen bekleding;
  • Verstelbare voetenbank en rugleuning.

Nu van €1195,- voor €995,-

Relaxfauteuil Lambik

Relaxfauteuil Lambik

De relaxfauteuil Lambik is een mooie en uitgebreide draaifauteuil voor een hele scherpe prijs. De lederen fauteuil beschikt over een elektrisch verstelbare voetenbank. De elektrische bediening is strak onder de armleuning weggewerkt. Daarnaast beschikt de fauteuil over een handmatig instelbare rugleuning.

  • Nog 2 verschillende kleuren op voorraad beschikbaar in Nunspeet.

Opruimprijs: €895,-

Wees er snel bij! Op = Op